اندکی صبر نمایید...
ورود
ورود.عضویت
خانه
درباره ما
درباره انجمن
اساسنامه
چارت سازمانی
هیئت مدیره
کمیتههای ستادی
کارگروههای تخصصی
هیئت مؤسس
عضویت
راهنمای عضویت
اعضای انجمن
ثبت نام
رویدادها
کارگاهها
دورههای آموزشی
دورههای کارآموزی و کارورزی
سمینارها و سمپوزیومها
همایشها
نشستهای هماندیشی
جوایز
نکوداشت
انتشارات
بولتن خبری انجمن
مجلات انجمن
مجلات دانشجویی
مؤسسات مرتبط
دانشگاهها
شاخه های دانشجویی
مراکز تحقیقاتی
مراکز صنعتی
انجمنها
کارگروه های تخصصی
گروه تخصصی بیوپلیمرهای میکروبی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی شیر و فراورده ها
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی مولکولی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی دارویی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی بیماری ها
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی بنیادی
کلکسیون ها و ذخایر زیستی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی صنعتی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی کشاورزی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی آب
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی مواد ضدمیکروبی
اسناد
سند راهبردی
شیوهنامهها
اسناد بالادستی
تماس با ما
ورود
ورود.عضویت
صفحه اصلی
خبرها و اطلاعیهها
کارگاه دفاع از سلامت مواد غذایی
زمان حدودی مطالعه ۱ دقیقه
|
۰۲
اردیبهشت
۱۴۰۴
|
برای ثبت نام
کلیک
کنید.
پست قبلی
کارگاه تضمین کیفیت در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
پست بعدی
کارگاه صحه گذاری CIP
مطالب مرتبط
خبرها
جایزه پژوهشی پروفسور فریدون ملک زاده
خبرها
فرصت شغلی
هشتمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران
خبرها
نشست هماندیشی ۲۶ مهر
اندکی صبر نمایید...
ورود / ثبت نام
اندکی صبر نمایید...